Impact of surrealism

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Nu har jag äntligen köpt klart alla julklapparna!!!
åååh gud va bra det känns! JAg har ont i hela kroppen, gick runt i shoppingcentret i ca 4 timmar
o det va så jäkla fullt med folk!
Haha perfekt för att ragga ju! haha skojar ba.

Mmm just nu sitter jag i köket med min mormor o min mosters kille, vi snackar om de olika kulturerna osv,
Tycker alltid att sånt e intressant.

O så äter jag nachos! mums o dricker hallondricka :)

Bilderna på mitt hus kommer snart, tog massa med kort idag :P

Åååh va arg jag blir, känner mig så otroligt kortfattad idag,

Kl e 01.20 känner mig inte trött, men jag har inte sovit så mkt på sistone, har världens påsar under ögonen xD
Jag sitter här o funderar på hur konstig blåbärna smakar här, haha de ser alldeles perfekta ut, stora o runda, men de känns så himla plastika , saknar att plocka "vilda o fria" blåbär!

mm nu e kl 1.38 o jag befinner mig fortfarande i köket, men nu sitter jag här sj,
linserna börjar att kännas torra så jag ser lite suddigt, jag har slutat att äta nachos men behöver verkligen dricka lite mer dricka.

Snart e det jul, o sen e det ju nyårs , sen 2009 here we come! fast jag vet inte, det känns verkligen som om nästa år kommer det att hända nåt som kommer att förändra mitt liv - igen!
Jag har ju fått veta så många saker under det här året, det känns som att ingenting e säkert längre, kommer jag att stanna kvar här  i Chile,? i så fall, kommer jag att stanna här sj? kommer jag att flytta till Schweiz? lr blir det Sverige igen?
JA det e ju sånt som jag brukar fundera på innan jag går o lägger mig, på tal om det, jag känne rmig så gammal! haha om ungefär ett år sen brukarde jag ba lägga mig i min säng o somna direkt, haha men jag känner mig som en gammal tant nu för tiden, lr bättre sagt som en tjej som har bekymmer o som tänker på tusen saker innan hon kan somna,
Med det här menar jag inte att alla ni som gör det e gamla tanter lr nå sånt, så ta inte illa upp tack :D

 Ja ni kanske undrar nu, vf Schweiz?! ja men jag kommer att tala om det nån annan gång, känner mig inte som för att ta upp det nu.


Har inte så mkt mer att berätta, ba att jag känner mig så  otroligt lugn idag.
aa juste, jag bakade pepparkakor idag :) de blev riktigt goda faktiskt,
pepparkakor e inte så vanliga här, så de säljer ju inte pepparkaksdeg, så jag känner mig ändå nöjd :)

Okej det va allt för idag !





ha det så himla bra o tacka till er alla som läser! det värmer!

kram





Btw, visste ni att salvador dali var en god vän till Walt Disney? visste ni till o med att Walt Disney oxå va surrealistisk? o att det sägs att de var lika galna båda två?! visste ni att Dali sammarbetade i en film med Alfred Hitchcock?
o visste ni att jag diggar Salvador Dali?!
Ja nu vet ni det!


Cradle of love

Aloha!
Mmm det känns alltid lika svårt att börja skriva på ett inlägg xD
Känner mig stressad o så otroligt lättat för att jag ska fara o köpa julklapparna imorrn! fast jag har ingen idé på vad jag ska köpa, men det kommer nog att gå bra vetja.

Hahaha känner mig så otroligt inne på grodtemat! såg en dokumentär om grodor idag, haha jag vet ibland kan jag va lite töntig xD ja men, den handlade just om mina favorit grodor, haha men efter jag hade sett den, började jag fundera på deras parningsritualer, ja det e ju så här att hanen börjar ju liksom sjunga för att locka till sig honorna, ja o alla vill ju ha den som låter högst, för att det betyder ju att den e starkast o störst,men mina favogrodor bor ju på träd så de måste ju klättra för att komma till hanen, det e just det som e problemet, att på vägen dit blir honorna bokstavlingen VÅLDTAGNA!!! av de andra grodorna som e liksom mindre o som inga vill ha! de bara hoppar på honan o ja ni vet ju vad som händer sen xD Tycker typ synd om dem honorna, de får ju massa ungar med en groda som de inte ville ha, som de till o med blev "våldtagen" av



Ja som ni kanske ser så e hanen mkt mindre en honan, men hon kan tyvärr inte försvara sig för att de här grodorna har sugkoppar på fötterna så hanen sitter typ fast!

haha ville ba dela med mig lite kunskaper med er :D



Idag kändes det som hela min familj började klaga om mina matvanor, det e ju inte så kul för att jag äter ju, det e ju ba så att jag känner mig inte lika hungrig som förr!
haha det va lite om mig o mina matvanor!


Åååh va kul! haha jag ska äntligen få en ny bloggdesigne! tack tack! det e verkligen nåt att se fram emot!
det va lite om min bloggdesign!

mm har fått slut idéer för idag!

vill ba önska er alla en riktig god jul!

o ja btw! hoppas att  Jon o Joel blir friskna snart! så krya på er!

Vi synes




Higher!

God morgon!, tror inte att ni e vakna så här tidigt en lördag morron, jag har inte ens gått o lagt mig än,
här e kl 5.13 o j ag känner mig lite trött just nu.
Har inge roligt att säga, ba att jag har haft en jobbig dag, jag har städat mitt rum gjorde pepparkaksdeg o så har jag bakat bullar. Mums

Imorrn, lr ja, idag, då kommer mormor o morfar hit! längtar!

Fasen känner hur hungern kommer krypande från hjärnan till magen! jag har ju inte ätit sen kl 15.30!

Känner mig så otroligt kortfattad idag!

Anna, fick du mina sms?! Jag hoppas det!

Orkar verkligen inte skriva nå mer, ni får ha det bra älskar er!





God Jul!!!


 
Jag e så otroligt förälskad i....... Rödögda trädgrodor!   


 


Japp! nu drar jag! Kram kram!

Wake upp call

Hallå där! :)
Ska börja med att säga att jag inte skrev nåt på bloggen igår för att jag hade så otroligt ont i huvudet, så jag gick o la mig vid tolv nån gång. Sorry ;)


dagen startade med att Mattias ( min lillebror) kom gråtande till mitt rum o sa " Rocio, jag e sjuk, får jag lägga mig med dig?" så då fick han väl det, då var ju kl 5.15, huvudvärket satt fortfarande o Mattias slutade inte hosta. Jag kunde inte somna om!!!
kl 6.40 sa jag till Matiias att gå o lägga sig med mamma o pappa, då gjorde han så klart det, det var först då jag började kunna somna igen. Det kändes som att jag inte hann blunda i en sekund tills mobilen började ringa, ALARMEN!!!  jag ville ba dö då! ja men då var väl tvungen att stiga upp, jag skulle ju gå o med farsan till skolan, jag skulle ju få mina betyg!!!
Kände den där pirret i magen, min mentor skulle ju snacka om mig o berätta hur det går för mig i skolan osv.!
Haha det gick hur bra som helst, hon sa bara goda saker om mig o jag fick bra betyg på det mesta, hahha bortsett från matten så klart! xD


Ja efter det, följde pappa med till shoppingcentret, ja var ju så sugen på att köpa lite kläder :}
Hittade ett par rätt så snygga byxor, två toppar o en jättefin rosa sjal! blev hur nöjd som helst!
Pappa e så gullig han stod ba där o kollade hur jag shoppade, haha älskar honom!


                            

       



Jag vet att ni kära elever på Anderstorpsskolan får lov imorrn,
så jag vill ba önska er alla ett underbart lov
med massa fina o lyckliga stunder
God jul o gott nytt år!!



Särskilt till er som går i Es2c


Bye! o många kramar från mig!

Any way you want it!

Hmm! konstig dag? japp det var det för mig iaf.
kl e 1.18 o jag ligger i min säng o lyssnar på skönt musik! Damien Rice så klart! han lyckas verkligen få mig på en sån där stämning då jag kan öppna mig o skriva ner saker.

Veckan startade inte så bra. Allt började med att jag kände paniken inför alla julklappar som jag måste köpa. Sen fick jag min vanliga depression, den där depression som jag får då det e jul, men nu blandades ju så himla många känslor. Hahaa typ som när jag såg annas blogg, där hon skrev om sin pepparkaksbakningsdag men issa o emelie, jag bara satt på min stol o grät, jag kände verkligen att jag ville vara där! Uffa nu borde jag sluta, annars kommer jag börja gråta igen.

 Jul jul, det e verkligen nå särskilt med julen, det e egentligen nå väldigt vacker, jag tror att de flesta tycker ju om jul. Men vf firar vi jul egentligen, ja alla ”riktiga” kristna skulle säga att de firar jesus födelsedag men vf tusen ger ni så många julklappar då? Jag tror att de flesta har nog förlorat meningen med julen. Andra skulle säga att det e en högtid då man e med familjen, då det bara e glädje o kärlek, det e som julvärmen. Men behöver ni verkligen vänta till julen för att vara en stund med familjen o känna sig lyckliga? Sj tycker jag inte att det e nå farligt, alla kan ju fira julen som de vill. Många tycker ju att julen e fin, man äter god mat o allt o alla ser snygga ut, men hur e det med de som inte kan t ex alla fattiga alla som e i ett land då det e krig lr i ett ställe då det finns massa sjukdomar lr de som e under ett diktatur, hur firar de jul? Väntar de också till december för att kunna fira en dag med familjen? Köper de snygga kläder för att kunna posera framför kameran? Nja jag vet inte, det e faktiskt sånt som man inte tänker på när man sj vill att ”sin” jul ska var så fin som möjligt. Men jag försöker ba vara lite empatisk nu, ibland måste man ju tänka på den som kanske inte har det lika lätt som kanske vi har det.

 Ja nu ska jag sluta snacka så mkt! Behövde ba snacka om nåt, jag tänker ju ändå köpa massa julklappar osv, det e ju inte så att jag har tänkt sluta med det ba för att det finns andra som inte kan xD men jag behövde filosofera ett tag.
Det där fick bli julteman för dan.

Idag har jag inte gjort så mkt, känner mig ba alltmänt fet, o så har jag ritat klart papegojan som jag startade idag, så jag känner mig rätt så nöjd.

Känner som om jag skulle kunna ligga här o skriva jur mkt som helst men jag ska nog sluta nu, annar kommer jag ba at tråka er.

Ni får ha det så bra, många pussar o kramar!

Jag tror inte ens att du läser det här, men vf sms:ar du om inte har tänkt svara sen!!!?!??!! Grrrrrrr!




Summertime!!!

No Hero In My Sky

Känner mig lite desperat just nu!

Det e ju snart jul o det e ju så många julklappar man måste köpa då!!! O nu känns det verkligen som om jag måste köpa dubbelt så många. Jag har ju en HEL familj som jag måste ge julklappar till! En sån där stor familj som jag inte hade där…
 
Men jag har ju iof inte så många vänner här som jag hade där borta så det jämnar sig nog! Haha det kanske lät lite deppigt, men jag saknar ju er! Så sjukt mkt! Jag vet ju precis vad jag skulle kunna ha gett er som julklapp!
Idag e det inte lika varmt som igår, men det e rätt så skönt det, my body behövde vila, jag håller på att bli en kräfta typ!

Jul jul jul! Jag har aldrig tyckt om jul egentligen det e alltid en sån där högtid då jag känner mig deprimerad osv, men det ska bli annars i år! Jag ska se till att det bli så iaf. Mormor o morfar kommer att komma hit o fira med oss o sen ska vi åka till dem o fira nyårs där.
Har inte så mkt mer att berätta just nu, skriva e ju inte just mins starkaste sida, o när det gäller att skriva om mitt liv e det nog ännu svårare, you know me!


I'm so confused!
Vf måste jag alltid ha sånna här problem!?

Jag måste ba säga att jag älskar den här låten, o det e just det som håller på att hända mig mig! I can't take my eyes off you! Så underbart vackert!
-btw, Så borde ni alla se filmen "Closer"




Damien Rice- The Blowers Daughter

Crazy!

HEj hej!
Det va verkligen ett tag sen! förlåt, jag vet att jag inte ha varit så duktig på att skriva men det har varit så att det har hänt så  himla mkt! jag tror det skulle ta flera veckor berätta allt som har hänt mig!
jag har haft kärleksproblem, problem hemma, osv osv men nu e ju allting bra, hoppas jag iaf.
haha jag har tom hoppat ur ett fönster, haha från andra våningen! hahaha galet!
mm nu har sommarlovet startar här, känns lite tokigt eftersom det e ju vinter där borta, o det e ju jul snart! haha det kommer nog att bli en varm jul! bokstavlingen
igår var de ca 37 grader här, jag höll på att dö!!! vill ba se snö nu.
har inte så mkt lust att skriva just nu, men jag lovar bli bättre på det.
måste ba komma igång igen, så att jag kan bli beroende xD
vill ba säga att jag känner mig så himla älskar från alla er därborta, o att jag saknar er så himla mkt
Jossan, jag saknar oxå att gå med dig, o kunna räkna mig dig närsomhelst. menjag kommer snart, det lovar jag :D
hahha Emelie jag drömde om dig innat, haha jag drömde att du jobbade på en flygplats.
Japp nu ska jag dra, ska gå o bada!
muack på er!
Du är min stjärna!!!


 



Lite sommarmusik!

RSS 2.0