The Science of Sleep

Ja, vad ska man säga?  Steg upp för en halv timme sen... det vill säga 21.30! hade världens äckligaste migrän... det enda som var bra  idag var mina konstiga drömmar.

Jag drömde om två älskade vänner, Anna och Emelie, det konstigaste var att jag berättade för dem om en dröm som jag hade haft innan jag drömde om dem. Vet inte om ni fattar, men det var ju så att innan jag drömde om Anna och Emelie, som förresten var hemma hos mig i Sverige, fast inte i Skellefteå.. ja ja, men innan jag drömde om de, så hade jag drömt att jag hade migrän och att min hembiträde kom till mitt rum och gav mig några tabletter och choklad, och det berättade jag för Anna och Emelie, o sen helt plötslig börjar Anna  visa att hon hade köpt jättemånga leggins i olika färger o sen prövade hon dem, och tog på sig typ 3 kjolar o så frågade hon om hur hon såg ut, o jag var jätteärlig o sa att det skulle se bättre ut om hon bara använde en kjol, medan att Emelie sa att hon såg jättebra ut så där o sen for de,  de gick bara där ifrån. Ja o sen minns jag inte riktig var som hände, jag satt bara i ett klassrum o låtsades vara Anna, för att hon  skulle fara o shoppa med Emelie, o alla frågade vem jag var, o jag sa ”jag heter Anna” hahha o sen vaknade jag.




Btw så borde ni alla se

The scince of sleep av Michel Gondry... Underbar film, magiskt, weird och a great inspirationskälla

"Nån gång i mitt liv drömde jag, att vi var Stéphane och Stéphanie, jag drömmer fortfarande om det, att vi kommer att vara tillsammans då vi e 70 år, fast du vet inte om du kommer att vnta så länge..."

Streets of Love!

Japp nu var det verkligen m ånga dagar sen jag skrev här. Jag vill inte komma med tusen ursäkter men min dator har pajat, den e fortfarande oanvändbar, men nu ska jag börja använda stordatorn (dator som tillhör alla här hemma, mest för att göra läxor osv) den e tusen gånger segare och tangentbordet har inga svenska bokstäver, haha så det blir mkt copy/paste. Jag ska försöka vara s duktig som möjligt p att uppdatera nu.
Vad som har hänt på senaste tiden?
  • Har förberett mig inför högskoleprovet.
  • Har skickar 5 sagor på 100 ord till en tävling
  • Pappa kom hem från Sweich, och han kommer att stanna 5 veckor
  • Jag har skaffat pojkvän, helt oväntat, men jag e jätteglad :)

Ja, o just nu håller jag på att skriva 2 sagor på två sidor till en annan tävling, de måste va inne innan den 4.de augusti, så det känns som att jag har lite bråttom.
Imorgon blir det att åka till stan, måste handla en present till Vladimir (min pojkvän) som fyller år nu på fredag.

Kram så länge!

2008!


RSS 2.0