Scary-Nails




Jag tycker att det är helt underbart allt man kan göra med naglarna! Och eftersom det är Halloween just nu, har jag gjorde ett speciellt tema referent Halloween-naglar!

 

 

 

 

 

Vilken tycker ni är snyggast?!


Halloween!

God morgon! Vaknade nyss, så nu sitter jag vid dator och dricker en god latte och försöker vara en aktiv bloggare.

Idag firar vi Halloween, så snart jag ska jag gå ner och dekorera entrén, och se om jag har ordentligt med godis osv. Och på kvällen blir det att följa mina små syskon och se till att vi får massa godis!

Det blir ingen fest för mig, kan inte lämna mina syskon ensamma hemma, men istället blir att se en skräckis med älsklingen! Kan absolut inte bli bättre!

Hoppas ni har en dag full av skräck och hemskheter xD! Buahahaaahhahaa

 

 


Something!

Igår visade jag upp lite bilder om maten, men nu tänkte jag visa upp bilder av alla sötsaker som fanns att äta! Jag är lite mer av det söta sidan kan jag erkänna så jag var som i himmelen då jag såg allt som fanns!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjingelin!


Food! Lovely Food!

Hej igen! Jag känner mig hur trött som helst! Mina föräldrar är i México, de åkte för ca 8 dagar sen, och jag stannade hemma med mina tre små syskon och jag fick sköta hela hemmet och mina syskons behov som frukost, lunch, middag, stor städa huset osv! Tur att mina föräldrar kommer hem nu på tisdag! De får jag äntligen vila. Det som har varit bra med de här dagarna är att min pojk har varit med mig alla dagar och hjälpt mig med allt det jag behöver.

 


 


Nu tillbaka med min resa! Först vile jag visa upp lite bilder om den goda maten som fanns att äta där! Buffet var underbar och allt var så snyggt upplagt och smakade så gott! Och serveringen var också hur bra som helst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjingelin <3


Punta Cana! <3

Japp, nu var ett tag sen sist, det brukar oftast hända så, men nu är jag tillbaks igen. Först ska jag berätta om min super duper resa! För ni som inte vet, jag åkte till Karibien, till den Dominikanska Republiken! Det var 7 underbara dagar! Jag njöt som bara den. Jag åt allt jag kunde, solade mycket, festade, badade osv. Och jag måste erkänna att jag vill tillbaks nu!

 

 

 

Mer bilder kommer snart!

 

Tjingelin!


RSS 2.0