Nytt

Nu känns det som att jag verkligen måste komma igång med bloggen!
4 dagar har gått nu... fyra dagar utan att kunna snacka med DIG! fy vad jag saknar dina samtal o dina dumma kommentarer "men va jag trode klockan var 4 på natten hos dej xD haha! "
haha du e bara så underbar! jag saknar er! ALLA er!
Men nu börjar jag ett nytt liv. Allt från början igen... ny skola, nya människor, ny stad..... Men jaja jag får väl vara lite positiv.
Idag träffade jag min farmor och min kusin. Haha det va lite konstigt, hade inte träffat de för typ 5 år sen. Det kändes t o m konstigt att kalla henne för farmor :S
Det finns verkligen inte så mycket att säga än, det har inte hänt så mycket. Jag har varit instäng för det mesta, jag vet inte ens var jag är, eller hur det ser ut här :S
Nånting nytt som händer imorrn är att jag börjar skolan!!!!! jag e så himla nervös! känner paniken flöda!!! hoppas det går bra bara!
Det kommer mer uppdateringar sen... jag lovar berätta mer!
älskar er! haha hoppas ni läser min blogg!

o du gumman! jag kommer alltid varit din vän! du måste bara fortsätta framåt.. du kommer lyckas med allt

Ha det så bra!
fan jag glömde ju det, kl e ju 4 på morgonen där!! ja ja men då börjarjag skolan idag då!
haha jag hatar tidsskillnaden!!! gaaaah

puss puss!

Ändrade planer

Jag antar att jag borde skriva vad jag har gjort idag.... Var ska jag börja!
Jag steg upp kl 7, som vanligt alltså... sen gick jag ner med mina syskon till tv-rummet, vi har ju ingen tv nu, så vi kikade på min dator ist, youtube fick duga en stund. Det blev en massa musse pigg och annat skit. Tills jag fick den genialiska ideen att ladda ner en film! Så jag va lite olaglig och laddade ner "Familjen Robinson".  Jättemysig Dysney film kan jag säga... Man blir alltid så inspirerad av såna filmer!
Det blev ju också uppskattad av mina syskon. De har sett den 4 gånger! De brukar aldrig kunna sitta ner och se en hel film, så jag känner mig rätt nöjd.
Under dan har jag tvättat, tvättning känns som min nya hobby! gör det typ varje dag nu. Sen vet jag faktiskt inte vad jag har gjort, men jag har ändå varit upptagen hela dan. Jag käkade inte ens lunch. Och så blev det en sen middag framför dator idag. kl 23.30 åt jag middag! det blev en god kyklingsallad som jag hade gått och längtat efter.
Men det jobbigaste ja har upplevt idag är att jag inte fick träffa Jonte :( vi hade planerat så himla mkt! kl 20.00 skulle jag ta mig in med cykeln till stan och där skulle vi hyra en film, vi hade till o med bestämt vilken film  " house of wax" , som vi skulle se hemma hos han. Ja men  ni kanske undrar varför vi inte gjorde nåt.... Haha ja för att smarta lilla Rocio glömde bort att hon inte har nån cykel längre, de har ju redan packat ner den i lådorna osv... och det kändes lite för mkt att gå hela vägen till morö backe! så det blev inge mys pys för mig ikväll :(
 
Hoppas ni gjorde roligare grejer

puss hej!

Trögt

Hej!
Man kan nog säga att det här är mitt första inlägg. Trodde aldrig att jag skulle börja blogga.
Men va fan, jag gör det för eran skull så klart ;) haha men det är inte så lätt som jag trodde. Jag vill ju så gärna ändra designen, men jag är ju inte så datakunnig så att säga.
Anna!!!!! säg till Arvid att jag behöver hjälp! 
 
Jag ska försöka vara så duktig som möjligt på att blogga!
Jag ska hålla er uppdaterad om "my new life"
 På tal om det, nu är inte länge kvar tills jag far, känns helt otroligt... men ja ja det kommer fler deppinlägg snart
vill inte skriva om det nu!

Japp det vad allt för ikväll!
Ni får alla ha en glad och trevlig midsommar!
puss hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0