Dreamer

Jag kom hem för två dagar sen från laja, o där hade jag bokstavingen inte tid att sitta vid datorn.
Jag hade skitkul där, vill bara åka tillbaka tid igen, fast det e inte så länge kvar tills jag gör det igen. Jag ska nog dit igen den 14 agusti.
Japp ni kanske undrar vad jag gjorde där, jo jag träffade gamla vänner o nya så klart, o sen så festade, o festade o festade bara, alla e lika trevliga som vanligt.
O så träffade jag också en mkt speciell person ;) men jag kommer inte att berätta om det nu.
vet inte vad som händer idag, kl e 18.10 så jag ska nog äta snart. sen bir det att göra en matte läxa o sen ringa till lite folk.
Jag börjar skolan nästa vecka så det blir lite spännande.

o ja alla ni därborta i ske-å måste ha haft det skitkul på trästocks.

o jo fan så saknar jag dig så i helvette. Du e så himla speciell! du vet inte hur mkt du har gjort för mig. Jag har bara haft för mkt för mig på sistone men jag tänker varje sekund på er. Jag vill inte ens tänka mig hur det kommer att bli att börja skolan, Det e ju spännande med nytt folk osv men jag vet inte hur det kommer att kännas att inte ha er vid min sida, att inte kunna snaka om det vid gjorde till vardags. Uff va tungt det känns!!!

Anna jag heter rocio_mon på skype! o ja all ni andra som oxå har skype får ju lägga till mig där ;)

ni får ha det så bra.

Jag mår skit just nu, fick nyss veta nått, dete ju i sånna här stunder jag behöver mina vänner.

bye


Boys don't cry

Jag kommer att bli tokig snart.... har varit hemma alla de här dagarna, jag har ju så klart varit på skolan, men inte hela veckan heller.
Jag fick veta att det gick rätt bra på spanskaprovet, men på matten det gick det skitdåligt!!!!!!!
haha jag svarade typ inte på nått! Det e ju i sånna hära stunder man förstå att man inte borde ha skolka så himla mkt. Men jag pratade med läraren o jag fick typ tusen läxor, haha han sa att det va hans sätt att straffa mig xD har varit med om skönare straffar ;) hahaha
Nu har jag iaf lov, men jag fick läxor så klart, jag har ändå en del att komma ikapp, jag ska ju börja trean nu. Så matten e ju så klart lite mer avancerat.
MIn farsa fyller år imorrn, så vi ska fira det, hoppas det blir trevligt.
Men jag e skitglad nu!!! på måndag ska jag till Laja, som e stället där jag bodde förut, så jag ska få träffa alla mina gamla kompisar, längtar som fan!!!
Vet inte va jag ska skriva nu, ja typ att igår när jag gick o la mig, grät jag som fan, kunde ba inte hålla mig, började tänka på alla fina minnen med er. O jag e ju lite masochist av mig, så jag va bara tvungen att lyssna på deppmusik, så att jag skulle gråta ännu mer.... Åh då funkar ju alltid "invincible" mm
Haha men det hände nå jävligt sjukt!!! Helt plötsligt råkade jag byta låt o då kom Glup låten "freebola" o där låg jag skrattande o gråtande samtidigt, det va en sån himla skön känsla, går liksom inte att beskriva! helt underbart!

Haha fan va kul, hittade nyss på tv ett musikkanal där medans man lyssnar o ser på videon kan man läsa låttexten, haha det e ju ett lättare sett att lära sig låten xD


Japp un ska jag dra o gråta lite till medans jag ser "Sex in the city" ja o du vet vf....


Määth e du glad nu?! ;D


Åh här e låten som väcker skumma känslor! Ni kommer så klart inte fatta nått, men skitsamma!



fy fan va jag saknar er!
btw så ska ni få snart mitt nr, så ni kan skicka sms!!! egentligen skulle ni kunna få den nu, menjag kan inte den xD

puss puss

A Letter to Elise

Nu har en till dag gått!
Det va min första dan på skolan igår.... Som ni kanske redan vet så var jag ju så himla nervös. Men allt gick skitbra som Du sa!
Vi e inte så många i klassen, vi e 22 st alldeles lagom, det e ju typ som min förra klass ^^ det kändes som att jag kunde se lite om min förra klass i de här nya människor. En tjej e fan i mig lik Moa!!! höll på att skratta ihäjl mig, hur rörde sig i exakt som hon osv :D
Jag gjorde inte så mkt faktiskt, en tjej följde med o visade runt, skolan e jättefin o alla e jättetrevliga.... men det som kändes konstigast  va ju att hälsa alla med en puss på kindes, det  var ju fan åratal sen jag gjorde det xD men så klart finns det en fördel med allt, haha man får ju hälsa alla snygga killar så oxå ;)
Jag ska snart till skolan, idag ska jag göra massa prov lr ja bättre sagt två. De vill se hur jag ligger till med spanskan o matten, o sen ska jag prata med psykologen... de vill se om jag e helt bäng i huvudet xD jag e typ mest nervös för psyckotestet än för det andra xD

btw så e huset där jag bor jättefin, haha fast jag e helt omringad av snobbar xD men ja ja vad ska man göra åt det?! jag får väl följa Cias råd, jag ska fan utnyttja allt o alla hahahaha.
Det kommer bilder sen :*

Ha de så bra, nu ska jag till skolan
puss puss

"jag vet inte om jag vill fara o se på Muse, vill typ vänta på dig"

*jag vet att jag svär ganska mkt, ni får säga til om det stör er"

RSS 2.0