The Times They Are Changin!

Oooj så mycket som händer just nu! Vet inte hur jag ska beskriva allt jag känner.

Jag har varit här i Sverige sen i tisdags och jag kan lugnt säga att det har varit de bästa dagarna på länge. Helt otroligt att träffa några av mina bästa kompisar, Anna, Isabella och Emelie, prata med dem, försöka att uppdatera så lätt som möjligt allt som har hänt på de senaste två året. Vi har fortfarande mycket att prata om, men det kommer, det vet jag.

 

Sen i onsdags var det dags att överraska mina gamla teaterkompisar. Jag såg deras slutproduktion ”Peter Pan” o det var hur bra som helts, fick tårar i ögonen, jag tänkte att kanske jag hade varit där med dem om jag hade stannat. Helt otroligt att se hur mycket alla de har utvecklats Det blev att äta lunch med dem efter dem hade städat undan allt, sen följde jag med de till skolan, o där blev det att ses musikarnas slutproduktion, de var också jätteduktiga.

 

Black Sabbath cover "Crazy Train"

I fredags var jag o festade med teatrarna, jättemysigt o kul att få höra saker som jag inte visste om dem!

I går följde jag Annas mamma och Maria till en kör-manifestation, där Anna också sjöng. Härligt att få vara en del av allt det hära, nu när jag ändå har missat så mycket.

 

 

Just nu sitter jag med Anna, vi försöker plugga, det går inte så bra, men mysigt har vi iaf.

Kl 19.00 blir att se ”Signalfel” med Hamadi Khemiris på Nordanå . Ser verkligen fram emot det.

Hej


Some Circles....!

Ändrade planer! Det blev inte alls att åka tills stan idag. Jag får ta o göra det imorgon istället.

Det kändes som en väldig tråkig dag, men det blev en vändning på det när jag upptäckte vad jag kunde göra i min säng o med en kamera. Hahaha nää, det e inte var ni tänker på.!

Det blev en väldig kul fotosession… det bästa e att jag hämtade inspirationen från one of my favorite painting som Kandinsky har gjort

Wassily Kandinsky, Several Circles, 1926




Liten smakprov bara...


Talk!

Jag känner mig så lättad! Jag har burit på ett problem sedan november, jag försökte skjuta upp det, men igår kunde jag inte hålla mig längre o pratade med personen som jag hade haft konflikten med. Imorgon blir det ringa henne så vi kan bestämma någon tid för att träffas. Jag har aldrig haft problem med någon, så det kändes så ovant att fixa det.

 

Annars så har det inte hänt så värst mkt, kom hem igår, vi tog med oss en tjej som ska hjälpa med städningen och grejorna här hemma (hon kommer att bo med oss), o just nu sitter jag här o lyssnar på musik o funderar på vilken film blir det att se idag o vilken bok jag kommer att här näst…. Läste klart Dan Brown’s sista roman ”den förlorade symbolen” riktigt spännande o roande som alla Dan Brown’s böcker ;). O snart e jag klar med boken jag läser just nu.

 

Imorgon blir det att stiga upp väldigt tidigt o åka till stan o fixa klart några grejer, åka tunnelbana o jag kommer säkert att gå vilse, haha, men det e alltid spännande att åka tunnelbana, jag blir alltid bättre på det :D

 


Hittade den här bilden! haha gamla goda tider!

 


Mia Wallace

Gaah! jag satt o fixade mig lite grann o ja, jag upptäckte  hur mycket min frisyr liknar den som hade Uma Thurman i Pulp Fiction!
Tyvärr så e jag inte lika snygg som hon haha , men ja ja, bra film e det iaf.

Det var allt för idag, ovanligt att jag skriver två inlägg samma dag.

 

 


 


Youth Gone Wild!

Jag är på ett så otroligt bra humör idag! Jag känner mig pigg, glad o jag ser fram emot allt som dagen har att bjuda på.

Just nu ligger jag på min säng och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på en väldig energi smittande låt ”My Sharona” – The Knack (gammal men bra, 1979) med ett väldig bra solo också.

Nu ska jag gå o duscha, och sen ska jag göra packa o fräscha upp mig lite, vi ska till mormor o morfar idag o fira påsk med dem. Det känns bra, jag har inte sett de efter jordbävningen.

Puss hej!

 


 

Underbar film som jag såg för ganska länge sen, men som ni alla borde se!

Med den vacka Eva Green, Louis Garrel <3, och Michael Pitt

Regisserad av min absolut favorit regissör Bernardo Bertolucci

 

En revolutionerande film om tre unga människor i Paris som delar gemensamma åsikter och smak, passion om gamla filmer. Tre personer som trevar efter kärleken men på olika sätt.

 

Se den, den e sååå bra!


RSS 2.0