Beroende?!

Hej Hej!!
egentligen så borde jag sitta o plugga till historia, jag har ju fan prov på torsdag o här e det inte lika lätt att få MVG som det va där borta... men jag lyckas inte koncentrera mig. Har inte känt så här på länge.
Jag har alltid varit en dagdrömmare o nu känns det verkligen som om jag drömde hela tiden. Men jag känner mig lycklig, det ska ni veta! känner mig så otroligt lycklig!
Jag har som lyckats att puta åt sidan allt som få mig att må dåligt. för att allt kan ju inte va  bra, o just nu händer det ju rätt så mkt hemma hos mig.
Nostalgi!!! dagen kan förkortas på ett ord! nostalgi!
3:orna hade planerat ett vattenkrig till idag, som ingen annan visste om förutom jag så klart! haha jag har ju mina speciella kontakter haha, så jag hade tagit med mig extrakläder xD haha
Nämen en dag som denna påminde mig mkt om sista veckan på skolan där borta, då jag gick ut ettan, hahaha kommer aldrig glömma hur jäklablöta vi blev då!
Jag kan nog säga att jag blev blötare idag plus att min loverboy kastade vatten med färg i !!! haha det va lite mindre kul!!! haha fast han hade ju varit riktigt söt o sagt till mig att jag skulle ta med mig extrakläder så egentligen bör jag inte klaga :)
Japp så nu försöker jag tvätta bort färgen från byxorna o tröjan.
Mmm va mer har jag gjort idag?! ja justja tjejerna från klassen va hemma hos vår mentor idag o åt fika, vi snackade om klassresan osv, haha det va lite kul!
Den här veckan e rätt så konstig, vi har ledigt imorrn men typ kl 19 ska jag till skolan  för att vi har en sån där dag då man provar på olika yrken osv, för att sen kunna välja vad man ska gå på universitetet!
Den här gången har de inte teater, så jag ska prova på konst ist :) det kommer bli kul :) förra gången provade jag på hur det e att bygga en reklam film osv. Att vara producent osv :)
Mmm vi e ju oxå lediga på fredag så det bli ju fest på torsdag! plus att 3:orna går ju ut på torsdag så det kommer bli världens fest då!!!


Okej det där var gårdagens inlägg det blev ba så att jag somnade o hann inte spara det! haha

Nämen som ni kanske vet nu så har jag ledig idag.

Guuuud fy tusan! va bra jag mådde igår! Anna du e en ängel!! snackade med anna på skype igår! jag hade inte hört hennes röst sen i juni.
Det va helt underbart!

njamsi!
vi ses senare!
muack

Sommar!!!


Satisfaction

Fråga mig inte vf men jag e typ glad idag, ovanligt glad. Jag har ingen aning vf, det känns ba så! haha Va onödigt det här kändes. Ville ba dela min glädje med er :)





Jag hatar bilden, men jag ser iaf glad ut!



Don't worry! jag kommer skriva mer sen!

Girls Rock Your Boys

Tråkigt!!! jag har skittråkigt! jag har varit två dagr hemma nu utan att kunna gå på skola!! låter lite tokigt kanske, men jag har ju fan kul på skolan, jag har ju roligare där än vad jag har hemma xD
NI kanske vill veta vf jag har stannat hemma, jag e inte sjuk lr nåt, det e ju så att jag håller på att flytta till ett lite större hus, så jag hjälper morsan med allt flyttandet. MItt rum kommer bli kanska fint, men det kommer att ta typ en vecka tills den e klar, Nu när jag har gått igenom det mesta av mina grejer la jag märke till att jag har tok för många perfym, jag har 12 stycken :S Jag kommer att lägga upp bilder sen så att ni får se hur huset o mitt rum ser ut.
HAha jag e så himla stolt, jag har ju skrivit tre gågen på mindre en vecka!!! sånt händer inte så ofta!!!
BTW så e jag så jäkla glad, allt verkar gå som det ska!!! det e ba 8 dagar kvar tills jag åker på klassresa!! Fast jag kommer sakna en person :( haha hoppas ba att jag sköter mig då jag e borta xD

Har inte så mkt mer att berätta...
Victor du borde lägga dig lite tidigare!!! puss på dig!

Ha det så kul under helgen allihopa!

"You Make Me Smile"


So fucking melburn!!!




Enjoy!!!

Always will be...

Tjoho!
här e jag igen, försöker verkligen va lite snäll o uppdaterar blogeen, haha jag ska ju fan bli riktig duktig på det! :D
Japp det har väl varit en vanlig dag idag, fast det e ju i sånna här dagar då det händer mest! vill inte gå in i detaljer än förän allt e riktigt klart, men det e nog nåt som kommer att överraska er alla.
va kan jag säga, mm jag hos en kompis idag o vi solade på hennes tak, haha jag kommer bli en neger, btw så måste jag köpa en bikini. nu e det exakt 11 dagar kvar tills jag far på klassresa!!! skit va full jag kommer bli då, det e jag säker på!! tusan va fjortis det där lät men det e sant!
Mmm hade matte-prov idag det gick inte så, jag svarade inte på allt men jag bryr mig inte så mkt, det e ju ändå ba ung 1 ½ månad kvar tills jag går ut tvåan :P
PÅ TAL om det!!! så måste jag oxå köpa en finklänning  för att jag blev bjuden att gå på bal nu när treorna gå ut! fast det e egentligen inte bal utan det e ju lixon examen, men man måste ändå va finklädd osv.
Hahaha snacka om jag e glad ;)
Skrulf!!! jag såg att du kommenterade! jag vill se dig snart! spara pengar för att det e verkligen inte länge kvar! o tack jag saknar dig mkt!
Anna jag fick sms:t men jag har inga pengar! haha ett år sen du träffade MUSE!!! klart jag inte kan glömma det, haha kommer aldrig att glömma den där engelska lektionen!
Jonte!!! jag har slut pengar det e därför jag inte har kunnat svara! saknar dig vännen!

Det e nog allt för idag, ska nog sova idag för att jag vill va pigg imorrn, sånt som jag inte bruka va så ofta!

Bye bye!

Jag vaknar från de döda

Åj ÅjÅjåj, det va verkligen ett tag sen sist! Det känns verkligen ovant att sitta vid datorn o skriva på bloggen.
Jag har egentligen så mkt att berätta, jag vet att ja sa att jag skulle skriva på bloggen för er skull o att jag inte ha varit så duktig på det. Förlåt! :(
Hur har ni det där borta? med skolan o allt?
Det e synd att det e så stor tidsskillnad, det e faktiskt 5 timmar nu,, så jag hinner knappast snacka med några av er på msn, lr på skype med dig anna. Men sen typ i december e det ba 4 timmar då e det inte såååå mkt.
Här e det sommar nu, det e verkligen skitvarmt här, det bränns i ansiktet, jag e typ röd överallt.
Vad mer kan jag berätta?! a justja, jag e rätt så pepp, jag ska på klassresa om två veckor, vi ska till argentina o där ska vi stanna i 8 dagar. Fast jag har typ gått upp i vikt, lr kanske inte, men jag känner mig jättefet,
 så jag måste går ner i vikt innan jag far!

Kl e 22.30 nu, har ingenting vettigt att göra, sitter vid datorn, tänker på gamla tider, tänker på er, tänker på alla dumheter som jag har gjort, på saker som jag ångra o saker jag skulle vilja göra igen.
Det e så mkt jag egentligen har gjort, det e så mkt som har hänt mig, jag skulle kunna skriva en bok om mina memoarer!
jag skulle typ vinna miljoner på den, haha

ÅH nu känner jag mig rätt glad, snackar med Matilda på msn, min Määth, hon e ba så underbar, hon kan verkligen säga va jag vill höra.

Saknar er så mkt, saknar alla galna stunder mer er, saknar alla skratt, varje gång jag skolkade med nån av er, haha speciellt då jag skolkade från matte med issa, haha
saknar alla weirda konversationer med cia, haha och ja, de va verkligen konstiga
saknar alla smarta samtal med Jonte osv
o så saknar jag dig, saknar kunna prata med dig flera timmar i streck o berätta hur jag mår, fast ibland så var det nog mest jag som lyssnade på dig, med det e just det jag saknar mest! kunna hjälpa dig då du behöver det!

Matilda upp med hakan, vi kommer att ha våran middag nån gång, jag lovar det! det kommer att bli världens godaste o mysigaste middan ever!

Japp nu blev jag less orkar inte skriva så mkt längre. men jag lovar skriva imorrn, fast jag tror inte att det e så många som läser men skitsamman

Tusen pussar till er, o kramar med

älskar alla, haha älskar sverige! haha känner mig riktigt patriotisk idag,
livet e en ironi, här sitter jag, en invandrare/chilenare ( haha jag e ju inte invandrare här ju) som längtar för att kunna åka tillbaka till sverige! I just fucking love Sweden!

Bye

 "Fly high, reaching skies Two eagles flying to be free Moments of madness will be left behind The same horizon but in different lands..."
Be strong

RSS 2.0