Latino Chrome

Studentlivet tar över mig!!! Har inte gått mer än två veckor på universitet och jag är redan stressad. Men jag måste erkänna att det har varit två underbara veckor. Jag har träffat nya människor och kommit in i pedagog livet. Det som har varit mest jobbigt är ju matten! Nä ska nog börja räkna några mattetal dagligen, annars kommer jag att ligga efter och då blir det inge roligt.

Nu ska jag fortsätta plugga lite kemi medan jag lyssnar på The Doors.

 

 


The Flower!

Trött!!! har inte sovit mer än 4 timmar och börjar känna tröttheten stiga nu.


Men men, nu ska jag träffa pojkvännen och vi ska ut och övningsköra. Vill ta körkortet så fort som möjligt!

 

 


Jag är absolut emot droger, men den här videon är så sann!

 

Gillar den, minns när min kompis Cristian (min gamla litteratur lärare) visade den för mig... Hller faktiskt med tanken som ligger bakom den här videon.

Enjoy

 



"The Flower contrasts a utopian society that freely farms and consumes a pleasure giving flower with a society where the same flower is illegal and its consumption is prohibited. The animation is a meditation on the social and economic costs of marijuana prohibition."

Animation by Haik Hoisington

Hurra hurra!

Ska nog fortsätta berätta om min födelsedag… sen på kvällen kom min pojkvän och mina bästa vänner, vi chillade, åt gott och myste, hade jättetrevligt och lugnt.

Mysigt!

=)

åh? en hund!!! älskar dig Smoothy

20 år!! här börjar man bli gammal


Yeah!!!

Vad glad jag är!!! I fredags fyllde jag 20 år, och gud vad de firades.

Först och främst ville jag tacka alla som grattade, ni betyder så mycket för mig.

Som vanligt var mina föräldrar de första som hälsade, av min pappa fick jag en jättefin sjal som ville ha och min mamma gav mig pengar för g till frissan klippa håret och få en manikyr och pedikyr, längtar!!!

 

Men vet ni vad??!!?!?

Jag fick en fucking amazing car!!! Jag blev hur överraskad som helst! Kunde knappast tro det när jag såg den… Japp nu blir det bara att ta körkortet, med det är på g ;)

 

 

 

Haha jag är så GLAD!!!!


"Between a Rock and a Hard Place"

Miguel och jag var och såg en film på bion,  127 timmar. Jättebra film som berättar den sanna historien om en bergbestigare som fastnar i en kanjon i Utah och om hans kamp för att överleva. Filmen är regisserad av Danny Boyle (har bland annat gjort Trainspotting och Slumdog Millionaire), hur bra regissör som helst, med bra närbilder, snabba klipp och effekter. Huvudrollen är spelad av James Franco som Aron Ralston… Mycket bra spelat James!!! Han klarar hur bra som helst den krävande rollen, när vi tänker på att han inte har någon att spela emot och dessutom är mycket begränsad av miljö och i användandet av kroppsspråk.

Nämen filmen är hur bra som helst, det får en att tänka hur långt är man villig att gå i vissa lägen och hur starkt är överlevnadsinstinkten. Dessutom så får även filmen igång tankar om vad som egentligen är viktigt i livet.

 

 




Valpolohizo

Underbara dagar!

Helgen som gått var hur skön som helts. Fredan tillbringade jag med pappa och mina syskon, vi var på stan och köpte skoluniformerna åt mina syskon och sen åt vi glass och sen sushi! Muuuums!

Och i lördags for vi till Valparaiso, vi åkte båt och hälsade på mitt älskade hav! Sen besökte vi Pablo Nerudas hus (död nobel-belönade poet) och sen såg vi solnedgången… Hur vackert som helst.

Älskade hav <3

En liten del av fem-vånings huset som Neruda hade

Det där såg vi vägen hem =)

Söndagen tillbringade jag hos min pojkvän, det kom några av hans kompisar, vi grillade och badade i poolen och sen drack vi te med min pojkväns familj. Jättemysigt!

Måndagen var lite segare, Miguel (min pojkvän) körde mig in till stan, jag var tvungen att göra lite ärende på mitt universitet, fixa lite schema osv. Sen bjöd han mig på lunch, jag åt en god kyckling-sallad och drack hallonjuice, och sen åkte vi hem.

Mysigt mysigt

RSS 2.0