All we need is Love!

För en månad sen blev jag tillsammans med Vladimir, det har varit en underbar månad och jag hoppas att det blir många fler.

Här kommer bilderna från hans födelsedag…

 

 

 

Imorgon blir det att träffa pojkvännen, men nu ska jag se klart "The Inbetweeners" o sen mot duschen!

Anna my dear! jag saknar dig som tusan!!!
Puss puss

 


Hey You!

Kl e 7.45 o jag sitter o dricker röd te Pu-Erh, har nyss tagit min omega-3 o C-vitaminen. O nu tänkte jag visa er bilderna från helgen

 

Försöker komma ikapp i min mattekurs

 

Lekdags med Smoothy

 

i lördags gick jag med mina syskon till köpcentret, o där t vi en STOR-klubba

 

mot kvällen lagade jag lite räkor med vitlök o andra kryddor, MUMS!

 

Där sitter jag med mina syskon, Benji, Matti och Soffi

igår var det barnens dag i Chile, så jag for med pappa o mina syskon o kollade på clowner, det var ganska kul :)

 

Nu mot duschen o sen matte :)

 

 


Black Dog!

Idag har det varit en dag full av överraskningar. Jag steg upp väldigt tidigt på morgonen, kl 6... mina syskon började skolan idag efter 3 veckor vinterlov, så de steg upp oxå ganska tidigt. Kl 6.30.

Det kändes inte bra att gå lägga mig igen, jag skulle ju hinna med mkt idag. Kl 7.30 satt jag vid datorn o jag började skriva klart mina berättelse, kan lyckligtvis säga att jag e klar med det :)

Kl 15.00 skulle jag vara hus min akupunktur-doktor eller hur man kan kalla det för nått. Där var jag en timme med nålar uppsatta i olika delar av min kropp. När jag skulle hem ringde morsan   o sa att de skulle hämta mig. Bra tänkte jag, då behöver jag inte använda upp my money! När de kom, märkte jag att alla var i bilen, pappa, mamma, benjamin, mattias, soffia, och................... en liten hund!!!!!!!!!!!!!

Ja, nu har vi skaffat en liten Yorkshire, han heter Smoothy och han e 3 ½ månader gammal. Han e den underbaraste varelse jag har sett, o sen kommer Annas lilla Cuba!

Just nu sitter jag med honom i min famn, han e så lugn, så mjuk!!!

 

 


Shine on!

Hej igen. Det har varit värdens underbaraste helg! I Fredags fyllde Vladimir år, så han kom o hämtade vid 20.00-tiden,  sen  fikade vi med hans familj o några av hans närmaste vänner. Alla e jättesnälla o det känns verkligen som att jag kommer att trivas mkt med dem. Sen kl 23.00 for vi till en pub ”Subterraneo”  o där kom alla hans andra vänner, vi hade jättetrevlig, jag dansade, haha var verkligen länge sen jag dansade. Men det var jättekul.

I lördags kom Vladimir hem till mig, haha jag lagade mat åt honom, haha det blev nog det enklaste jag har lagat, det var ju helt oplanerat att han skulle komma, så jag lagade ”spagetti med köttfärs-sås”. Men nästa gång då jag verkligen planerar bjuda honom att ta får det bli något mer utvecklad.

Igår, for jag hem till honom, han lagade lunch åt mig, jättegott förresten, o sen myste jag hela dan med han.

Det var verkligen länge sen jag kände så mkt lycka som jag gör just nu.

 

Ja, nu ska jag fortsätta skriva på mina berättelse som måste vara inne nu på onsdag.

Önska mig lycka till :)

 

 

 


 

Dagens låt

Starman - David Bowie

som jag dedicerar till min vän Jon

enjoy my friend :)

 


RSS 2.0